PASSande rubrik?

Igår kväll straxt efter elva knackade Sandra på dörren och sa att hon inte hittade sitt pass. Detta uppdagades i och med att ledarna uppmanat alla deltagare att visa passen så att de vet var de har dem.
Vi gick till representanten för den japanska resebyrån. Framför oss hade vi en innehållslös timme.  Sandra var säker på vilken affär hon glömt passet.
Han ville att vi skulle trippelkolla rummet, skriva en redogörelse på engelska vart vi varit, kontakta svenska ambassaden, kontakta sin chef, kontakta deltagaransvarig för svenska kontingenten, visa på en karta vart vi varit hela dagen samt göra en polisanmälan.
Han gjorde en höna av en fjäder.

image

Tillslut fick vi äntligen lämna för att packa och sova.

Morgonen efter satte sig Sandra och jag på ett tåg och åkte de 70 minuterna från Nagahama till Kyoto, tog en taxi till stället där det förmodat var kvar.
Stället var igenbommat, men vi kände på dörren och den var öppen.
De hade passet!

image

image

Efter en timme med reseledaren, fem timmars sömn, två timmar med pendeltåg, två taxiresor samt ett återfunnet pass sitter vi i Osaka och väntar på resten av gruppen.

image

/Brune

Det här inlägget postades i Mojang av jonasbrunemalm. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>