Apor och dans

image

Idag har vi bekantat oss med den japanska vardagen. Patrullerna åkte på varsin aktivitet, därför kan jag inte riktigt återge vad andra än min patrull gjorde. Men de andra fick bland annat besöka en skola. Vi besökte en djurpark.

Först framförde en japansk dansgrupp ett nummer till modern japansk pop. Sedan fick vi lära oss rörelser och dansa till klassisk japansk musik.

Därefter fick vi gå igenom själva djurparken. Den var väldigt liten, alternativt fick vi bara se en begränsad del. Det enda vi såg var olika varianter av apor i små inhägnader samt ett par sovande uttrar. Ingen av oss var särskilt imponerad även om apungarna var söta. Sedan fick vi tid till lunch innan det var dags för återresa till lägret. Med andra ord hade vi en väldigt kort aktivitet idag och vi var först tillbaka av alla.

När de andra kommit tillbaka blir det tydligt vilket bottennapp vår dag varit. De andra har träffat barn och ungdomar, byggt elektroniska tärningar, vikt origami, letat skatter i en gruva med mera. Vi känner oss väldigt besvikna.

Till middag har en patrull bytt plats med en patrull i en italiensk avdelning. Det är riktigt trevligt att få se lite nya ansikten och scouterna blir snabbt kompisar. Matlagningspatrullen har lagat till en svensk pytt-i-panna så italienarna får känslan av lite svenska smaker. Den är verkligen god och det verkar falla även gästerna i smaken.

Det här inlägget postades i Hare av Tobias A. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>