Bad i Stilla havet

image

Upp 04.30, tidigare än någonsin, faktiskt innan solen gått upp. Åtminstone för patrull Syd som är dagens matlagningspatrull. Hämta mat på matutlämningsstället, vi får alltid frukost och lunch på morgonen, och lägga upp allt så alla kan plocka ner sin frukost och lunch till dagens aktivitet.

Idag ska vi på vattenaktivitet som ligger utanför lägret och bussarna går 6.20 så det blir enkla frukost- och lunchpaket till alla. Några äter direkt, några äter i bussen. De flesta somnar så snart de tagit plats.

Efter drygt en timme anländer vi till Sports Training Park i Murozumi Beach, 80 km från lägret. Där får vi göra lyckoamuletter, yoga, prova paddle board och gå på lina.

Efter lunch förs vi till en strand. Eftersom vi är så många avdelningar från många olika länder och inte alla är simkunniga hade vi bara en begränsad del att vistas i vattnet på. Alla vattenvana svenskar blev naturligtvis besvikna på dessa regler men jobbigast var nog att alla inte fick plats på denna begränsade yta utan vi delades in i fyra grupper om 120 personer som fick bada samtidigt. Vi hamnade i sista gruppen.

Men vi fick bada i Stilla havet till slut.

Det här inlägget postades i Hare av Tobias A. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>