Bästa platsen under hela resan?

_MG_8140åker viMindre

_MG_8142 RösterBästaplatsenMindreRuben Zacrisson, Asgård:

– Tokyo! Det var så intressant kultur och det fanns alltid något att göra. Jag shoppade mycket, ett par högtalare köpte jag.

 

 

 

 

 

 

 


Greta

 

– Lägerplatsen. Det finns så många olika länder här att besöka. Det var kul när Kanada bodde här bredvid. Vi åt middag med dem en kväll och så var vi mycket med dem annars. Jag kommer ha kontakt med många från andra länder, man får ju visitkort hela tiden.

 

 

 

 

 


 

_MG_8152 RösterBästaplatsenMindreSilje Byrén, Klockren:

– Hachiko-statyn i Tokyo. Den är över en hund som väntade där varje dag på sin husse i tio år efter att han dött. Jag älskar filmen, den är så sorglig och så bra. Jag har alltid velat se statyn, nu har jag bildbevis på att jag var där.

 

 

 

 

 


 

_MG_8148 RösterBästaplatsenMindreEmmy Halvarsson, Klockren:

– Royal Hotel i Nagahama, Kyoto. Det var jättefint, det var luftkonditionering. Man kunde ställa in den på 18 grader. De hade frukostbuffé som man kunde ta hur mycket som helst på. Ingen vill åka hem här, alla vill tillbaka till Royal Hotel.

Det här inlägget postades i Uebu av Elinor Karlin. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>