Bastu på WSJ

Idag blev vår aktivitet inställd på grund av värmen. Tanken var att vi skulle bestiga Mt Fujio som är 69 m högt. Det blev att gå runt på lägerområdet och shoppa i scoutshopen istället.

Igår var vi i Hiroshima och gick runt i minnesparken samt att vi var i muséumet. Det var väldigt olika hur scouterna hanterade känslorna. Vissa visade inga större känslor medans andra ville prata när vi var färdiga.

Imorgon är det Culture festival Day och det kommer vara fest från morgon till sen kväll.

Temperaturen är Just nu 35-40 grader.

Bild över en del av lägret. Det är en annan svensk avdelning som bor här.

Rester av en företagsbyggnad i Hiroshima. Alla utom en person dog i denna byggnad.

En klocka som stannade när bomben exploderade.

Det här inlägget postades i Pilen av markussahlstrom. Bokmärk permalänken.