Bli reseskribent!

Snart dags för avresa och intresset från media är större och större. Hämta inspiration genom att titta på andras jamboreedeltagares artiklar.

Klicka här för en lista över intervjuer och artiklar från olika scouter och kårer.

Skicka alla tips om nya artiklar till maria.lysell@scouterna.se!

#jamboree2015se

– glöm inte att märka era inlägg med hashtaggen #jamboree2015se.

Alla inlägg från Facebook och twitter som är märkta med hashtaggen samlas på sidan jamboree2015.se (http://japan2015.scout.se/jamboree2015se/)

– Här kan du läsa om hur ni tar kontakt med lokala tidningar, och en mall för vad ni kan skriva….

– Gällande sociala medier finns fler tips om du klickar här.
En sak ni kan göra för att väcka uppmärksamhet eller vill få fokus på en aktivitet som ni ordnar är att skapa ett event på Facebook.

Det här inlägget postades i Deltagare av marialysell. Bokmärk permalänken.