Bloggar

Reseberättelse

19:20 mån 9 Sep 2015 i De fyra årstiderna

Hej alla, Nu har vi varit hemma i snart en månad och verkligen hunnit landa och återgå till vardagen igen. För att bättre kunna minnas, återberätta och tipsa andra om resmål i Japan vill vi här skapa en reseberättelse. Det här inlägget kommer ständigt uppdateras allteftersom vi i avdelningen skickar in rapporter om vad vi gjorde och på vilken plats för de olika dagarna.   För att skicka in en Läs mer »

Te-provning i Wazuka

Wazuka

Hej! Ni har väl inte missat att läsa reportaget om när swedish fish är på teprovning i Wazuka vår sista dag i Japan? Kolla in denna länken: http://japan2015.scout.se/teprovning-bland-kullarna/ Läs mer »

31/7 Ett foto i timmen – en dag på jamboreen

Hej alla! En dag på jamboreen tog jag en bild i timmen nätan hela dagen. Dock glömde jag publicera det, så här kommer det, en liten tillbakablick.   05.00 I kön till matutlämningen för att hämta frukost   06.00 Laga frukost   07.00 Äta frukost   08.00 I kön fö Läs mer »

Hall of Fame

IMG_5489

Nu har vi varit hemma i en vecka och det börjar bli allt svårare att argumentera för något annat än att äventyret faktiskt är slut för den här gången. Knappt 4 veckor i Japan med 3 härliga ledarkollegor och 36 fantastiska scouter, därtill ytterligare nära 2000 svenska scouter i kontingenten, för att Läs mer »

Det ljuva ledarlivet

IMG_5440

”Åh, ska du åka till Japan i sommar?! Fyy vad coolt!” utbrister en kompis. ”Ja, det kommer bli ett otroligt äventyr!” svarar jag ivrigt. Hemma i Sverige tycks allt inför resan så enkelt och kul, lite nervöst såklart men på ett odelat positivt sätt. Nu har vi varit i Japan och jag tillsammans med min Läs mer »

Patrull 32 – Hemma

 Efter 2 dagar i Tokyo och en 30h resa är större delen av patrullen hemma. Den senaste månaden har varit ett fantastiskt äventyr men det är ändå skönt att lägga sig i en mjuk säng i ett lagom varmt rum. Tack för allt Japan! Jag känner på mig att vi kommer ses igen… // Jojo Läs mer »

Patrull36, Fuji san.

image

Fuji! Shinkansen tar oss till berget med stort B. Alla är lite nervösa inför en av de aktiviteter vi verkligen sett fram emot. Nu är det dax. Vi tog bussen upp till station 5 på Fujinomiya, den blå leden. Här vilade vi minst en timme, och redan då började vi klä på oss… Klockan 17 startade vi vår Läs mer »