Crazy day in Tokyo!!!!! :P

Tjatja bloggen
Vi sitter nu på tåget påväg till innerstaden. Igår promenerade vi runt i området där hotellet är, målet var att komma till en skyskrapa i området men pga vädret orkade bara en patrull dit. Big thumbs up till patrull Mmm Marabou.
Till middag delade vi upp oss, ett sällskap med 40 personer får nämligen inte plats i de små restaurangerna. Vi åt friterade grönsaker, misosoppa och ris. De andra åt grillat eller sushi (tror vi)
Efter det hamnade vi på en arkadhall där vi hittade en fotoautomat. Allt var hysteriskt och efter tio minuters slit så fick vi våra bilder.

Det började med att man valde tema, (vi tog självklart det som var mest kawaii!!!) efteråt var det dags för själva photoshooten!
Under tiden kunde man lyssna på Miley Cyrus, vilket gjorde oss taggade till max!!
Resultatet blev FLY då vi gick in hårt för själva redigeringen, med linser och fina CitatVi har bestämt oss för att återvända så snart vi får tid för att BRÄNNA våra yen på fler kawaiiiiipiczzzz!!!!

Nu är vi påväg in till Tokyo city och åkte precis förbi ett Disneyland, fett!!!
Vi hörs inom kort!
Xoxoxo //Vera och Ada (aka apa99)

image

Ada blev bränd

image

Påväg till Tokyo!!!:$ 😛

image

Resultatet, tydligen är vi nu gifta??! Allt var ganska oklart!

image

In action

image

Patrull trojaner och vårt hotell

image

De som åt sushi

Det här inlägget postades i Mojang av jonasbrunemalm. Bokmärk permalänken.

En reaktion på “Crazy day in Tokyo!!!!! :P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>