Culture på programmet

Vår andra programdag på lägret började lite senare än första programdagen eftersom vi inte behövde lämna lägerområdet. Istället var det en 5-10 minuters promenad till culture-tältet. I tältet och runt tältet erbjöd många olika nationer aktiviteter såsom uppblåsthäst-ridning, smide, träsko-race med mera. Scouterna fick själva gå runt och välja vad de ville göra. Nedan är några exempel.

image

Viking a la ballongstyle

image

Flipflop tillverkning av bambu

image

Akupunktur

image

Piska a la Mexican style

På eftermiddagen var det fri tid. Ett antal besök gjordes i supermarket (med Air conditioning) mittemot vår by. Där hittade några isblock som blev väldigt populära.

image

På kvällen fick alla göra som de ville. Ett stort gäng var med och arrangerade ett lägerbål (utan eld. För varmt för det.) Tillsammans med en annan svensk avdelning. Vi fick sällskap av bl.a. danskar, engelsmän, amerikaner, taiwaneser och Hong kong-bor. Så vi fick lära oss ett antal nya sånger :)

Det här inlägget postades i Sött & Salt av linneaholm. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>