Culture/food day

Vår fjärde dag var en heldag på lägerområdet, den sk culture tillika food day.
Vi fick alla sovmorgon och åt frukost först kring 8-8.30. Efter det var det dags för att fixa i ordning vår by och laga runt 400 köttbullar några gick även iväg på någon av de religiösa ceremonier som hölls på fm.
Vid 12 började sedan dagens huvudpunkt: prova på mat från olika länder och träffa ländernas kulturer. Det var hit vi behövde de 400 köttbullarna :) Vi hade tur och fick lingonsylt från en annan avdelning som inte fått ingredienserna de beställt.
Vi fick prova mat från nästan alla världens länder, mer kända som italiensk- brittisk- och amerikansk mat till mer okända som kambodjansk- och taiwanesisk mat.

image

Bilden tagen tidig morgon kl. 6

Vid fyratiden gick några få iväg på en scenshow på stora arenan som började vid 18. Majoriteten valde däremot att stanna hemma på grund av värmen och all väntan i solen. I scenshowen deltog bland annat Japans kronprins vilket innebar att det var foto-förbud.
De som inte var med till arenan tog det lugnt, shoppade, laddade mobiler och träffade andra som inte gått till showen.

image

image

Det här inlägget postades i Sött & Salt av linneaholm. Bokmärk permalänken.

En reaktion på “Culture/food day

  1. Vilken organsation och vad bra ni scouter är på sammanställa denna resa.Djupt imponerad och tacksam att min dotter är med er på sitt livs äventyr.Hoppas ni kan få det lite svalare innan ni ska åka hem.Ha det bra och kram på er alla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>