Deltagare – 14-17 år

Anmälan har stängt. För att skriva upp dig på väntelistan, klicka här.

Deltagare – för dig som är född från 28 juli 1997 till 28 juli 2001

Om du är minst 14 och högst 17 år när Jamboreen börjar är du i helt rätt ålder för att åka som deltagare. Det betyder att du ska vara född på eller efter den 28 juli 1997 och på eller före 28 juli 2001. Du har bara en chans i livet att åka på en världsscoutjamboree som deltagare, och det är en chans som du inte vill missa! Du anmäler dig själv och kommer att åka med en patrull och avdelning bestående av svenska scouter och ledare, som är sammansatt enbart för Jamboreen. Ni kommer ha förträffar innan ni åker iväg till Japan. Under både kontingentsresan och själva Jamboreen kommer du att bo och ha aktiviteter tillsammans med din patrull, men alla svenska avdelningar kommer inte att bo tillsammans. Du och din patrull kommer tillsammans att möta scouter från precis hela världen. Det är en upplevelse du sent kommer att glömma, och du kommer garanterat att skaffa dig vänner för livet!