En hälsning från Putte och Majken

Hej alla babes!!!

 

I förrgår var det Culture Day här på Jamboreen. Det var roligt. Vi lagade pyttipanna med ägg och krabbelurer. Vi bjöd också på djungelvrål och Ahlgrens bilar. Det var fett kul att se allas ansikten när de åt djungelvrålen. (Deras uppstötningar var alltid lika underhållande./ Ulf)

IMG_3304IMG_3299

Vi lagar pytt i panna

Vi fick smores av amerikanerna, te hos engelsmännen och haggis hos skottarna. Indierna hade jättestarkt godis.

 

IMG_3307

På besök hos Qatar

På kvällen var det konsert på arenan. Det kom många viktiga personer som; Kronprinsen, Premiärministern, en astronaut och Pikachu!!! Det var en pilot som flög över hela publiken också, men vi vill inte berätta mer om det.

 

Det är jättevarmt här och soligt hela dagarna. Våra ledare tvingar oss att dricka jättemycket vatten, vilket är bra för ingen i ABBA har svimmat än…

Toaletterna är jättetrånga, varma och äckliga. Så det bästa är att gå på toan på kvällen/natten, men då är toapappret slut och man måste ta med sig eget.

Maten är okej, vi får chips till lunch varje dag. Vi i Chiquitita har gjort fattiga riddare till frukost, det är gott!

Vår camp ligger precis bredvid toaletterna, handfaten och duscharna. Det är bra när det inte blåser åt vårat håll, eller när alla skriker i duscharna när vi ska sova.

 

Just nu sitter vi i en buss på väg till en grotta, som vi redan har varit i. Vi längtar inte hem för alla säger att det är typ 15 grader i Sverige, och här är det 35.

 

 

Ställen vi gillar på Jamboreen:

Bussarna som har AC

Supermarket som har AC och mat

Kallvattenduscharna

Sjukhuset som har AC (har vi hört)

Eastern Hub tent som vi kan ladda mobilerna i

Domen som har lite svalare luft och fläktar som sprutar vatten utanför

Persiska kebabtältet

 

Igår hade mexikanarna som bor bredvid oss bjudit in oss på middag. Men vi delade istället på oss så att hälften av Abba gick dit och hälften fick stanna kvar och laga mat till andra häften av mexikanarna. He´s your brother och Chiquitita drog nitlotterna och fick laga mat L Det var god mat i alla fall.

 

 

 

// XOXO Putte och Majken + några andra längst bak i bussen.

Det här inlägget postades i ABBA av alexandra. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>