Ett annorlunda inlägg :)

Med stora förhoppningar, ömma fötter och trötta kroppar klampade vi in på hotellet i Nagahama som ligger en bit utanför Kyoto. Lyckligtvis blev våra önskningar sanna med sängar, AC och duschar! Medans dom andra utforskade hela hotellet (13 våningar) fick jag (Frida) och Ellie dra in till Nagahama sjukhus med våra STORA, ömma, bettfyllda fötter. Där spenderade vi 3 + timmar med en fruktansvärd tolk, en helt förvirrad läkare som inte hade någon aning och så våran underbara ledare MALIN. Vi fick ut diverse mediciner och åkte där ifrån snäppet gladare. 

 Dagen efter placerades vi två och några andra som inte heller kunde gå i samma takt i en så kallad ”särpatrull”. Vi blev avlämnade på tågstationen i Kyoto med två personer från Kontingentledningen, Henrik och Ellinor. Vi gick runt i centrala Kyoto och shoppade, sedan tog vi oss till Nijo slottet med det så kallade näktergalsgolvet by buss med åtta skadade, varav fyra var lätt påverkade av medicinen vi just fått, och två rullstolar. Efter en fantastisk upplevelse på slottet drog vi tillbaka till Kyoto city och shoppade loss ännu en gång. Vi mötte upp med de vanliga och friska patrullerna och tog tåget tillbaks till hotellet. 

Vi vaknade nästa morgon redo att besöka två tempel och sedan träffa internationella scouter. Tyvärr blev våra planer drastiskt ändrade med en massa tågförseningar så då fick de bli lite mer shopping istället för templen. Efter lunchen som bestod donken mat gick vi en sträcka på 20 minuter till en skola för att ha gemensamma aktiviteter med italienska och japanska scouter. Där vi träffade många nya vänner. På kvällen åkte vi till en annan del av del av Kyoto och gick runt och shoppade såklart lite till. 

I måndags fick vi två val; antingen åka och kolla på tempel eller stanna på hotellet och vila upp sig till Jamboreen. Vi som stannade badade i poolen och sov en väldig massa. Och vi andra som åkte iväg fick gå en massa i solen. På kvällen blev det en massa tvätt och nerpackning av allt. Alla la sig den natten med ett leende på läpparna för att man visste att imorgon smäller det. 

Fortsättning följer… 
Godnatt från Frida och Ellie :) 

Det här inlägget postades i Bullerbyn av martinskans. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>