Fest i lägret på ”Cultural Exchange Day”

IMG_2094

Bildkavalkad över Cultural Exchange Day.

Engelska scouter förbereder sig. De har bad som tema på flera håll på campen, med allt från badbassänger till strandhus.

IMG_2098

Indonesiska scouter bjuder alla prova dräkter och att äta stark mat. I slutet ska en skål med neutraliserande gelé intagas.

IMG_2110

IMG_2120

Turkiet bjuder på fantastiskt gott kaffe till en stilla flöjt.

IMG_2138

IMG_2142

Mexiko bjuder till dans hela dagen…

IMG_2088

Även Schweiz dansar, i lånad mexikansk hatt och stämsång med gitarr och ukulele.

IMG_2131

IMG_2164

Längsta kön till gatukök är till det koreanska där det serveras speciella koreanska popcorn och skivad is med smak.

IMG_2146

IMG_2147

Finländare tar hjälp av norrmän och bygger ett Muminhus.

IMG_2187

En rytmisk brasiliansk orkester spelar till stor publik.

IMG_2170

IMG_2175

Kroatiska scouter bjuder på våfflor.

IMG_2185

IMG_2178

Japanska scouter marscherar mycket glatt med visselpipor och trummor, för att komma i tid till kronprinsens besök.

IMG_2161

Det här inlägget postades i Uebu av marialysell. Bokmärk permalänken.