Flygplatsen

image

Tyvärr får vi inte stanna länge i den mysiga bergsstugan. Vi väcks innan solen gått upp för att köras ner från berget till en väntande buss som ska ta oss till Narita International Airport.

Det är långt men resan går snabbare än väntat. Idag är det någon sorts helg i Japan så bussbolaget befarade bilköer. Men oron var obefogad och vi anländer flygplatsen nästan två timmar tidigare än planerat. Det är överraskande svalt, inte alls så hett som det varit alla andra dagar. Och det regnar då och då under dagen.

Incheckningen går bra och nu väntar vi på att få stiga på planet till Doha. Kanske är detta sista inlägget. Tack för mig. Vi ses i Sverige!

/Tobias Ahlgren

Det här inlägget postades i Hare av Tobias A. Bokmärk permalänken.

7 reaktion på “Flygplatsen

1. Hej Tobias och alla andra!

Stort tack för alla välskrivna och spännande inlägg som har kommit regelbundet under hela resan! Vi har haft tur som har fått så mycket information under alla veckor, det verkar inte som att alla andra avdelningar har haft det lika väl förspänt.

Och ett stort tack också till alla ledare som har tagit hand om scouterna.

Vi ses i morgon!

2. Tack för alla fina blogginlägg Tobias. Det har nästan känts som om man varit med på en kant.
    Tack oxo till de andra ledarna för Hare som har lett våra ungdomar genom den här upplevelsen.
    Jätte tack till er alla.
    /Anders

3. Tack för alla spännande bloggar. Jag förstår att det varit en fantastisk, härlig och jobbig resa. Nu är ni sååå välkomna hem. Hälsningar Carina Ejebro

4. Stort och varmt varmt tack till alla er världsbästa ledare som gjorde denna resa möjlig för alla scouterna!!! Guldmedalj till er allihop. Och ett extra tack för alla fantastiska blogg-inlägg.