RESOR EFTER LÄGRET

Avresa från lägerplatsen samt tältinfo

  • Varje avdelning kommer få ett ifyllt ”boardingpass” från lägerorganisationen med information om var ni ska vara och vilken tid. De levereras till kontingenten som vidarebefordrar dem till er avdelningar.
  • På ert boardingpass står bland annat avgångstid när ni ska samlas och var. Avgångarna och grindarna kommer vara färgkodade.
  • Bussarna avgår från stora parkeringsplatsen mellan IST-matsalen och World Scout Center.

Detaljer om avresan samt information om tälthanteringen: Utryckningen från Kirarahama observera att tiderna inte till fullo stämmer. Ni kommer få avdelningsspecifika boardingkort så snart vi fått dem från lägerorganisationen. Tiderna och samlingsplatserna som står i boardingkortet är de som gäller, inga andra. 

Karta över var bussarna går: 

Resor efter lägret

Turen med pendeltåg mellan Miyajima och Farmhousestay har som ni sett många och korta byten. Om ni missar en avgång eller behöver en extra pissepaus så sök i www.hyperdia.com efter nästa tur. Ni som har slutdestination WAZUKA ska då söka på slutdestination KAMO(KYOTO) för att hitta ny resrutt (sista sträckan är en lokalbuss som inte hittas i Hyperdia). Meddela eventuella förseningar och förändringar när det händer till participant-telefonen. Sträva dock efter att hålla planerade tider då det är många avdelningar från oss som gör denna resa.

1-10 Avdresor efter lägret
11-20 Avdresor efter lägret
21-29 Avdresor efter lägret
30-37 Avdresor efter lägret

Information om Wazuka

Avdelning 16, 17, 27, 33 – 9 augusti
Avdelning 6, 8, 11, 29, 32 – 10 augusti
Avdelning 20, 34, 35 – 11 augusti
Avdelning 10, 12, 14, 21, 22, 23, 26 – 12 augusti