Attacken

En kväll på lägret, alla har gått iväg på olika fria aktiviteter, ett par ledare är kvar i byn. En scout kommer tillbaka ensam och går förbi er på väg till sitt tält. Du får syn på röda strimmor på halsen och frågar vad som hänt. Scouten vill inte svara, utan försöker slinka iväg, men ni lyckas så småningom få till ett samtal. Scouten säger att hen blev inropad i en lägerby på vägen och tillfrågad om att vara med påen kul grej inne i ett tält. Vad som framställdes som en lek blev inte såkul när scouten blev tvingad att med påse över huvudet känna på andra personer och gissa var på kroppen handen fanns. En annan scout blev tvingad påsamma sätt röra vid er scout under kläderna. Det hela avbröts av att scouterna i byn kallades till samling. När scouten skulle fly och försökte få av sig påsen fastnade den på nåt vis så att den rev hen på halsen.