Lägerplatsen

Den japanska organisationen har släppt en karta över lägerplatsen för Jamboreen. I samma PDF-dokument som kartan finns en del information om vilken service som kommer finnas på lägerplatsen. Klicka på kartan för att se öppna den som PDF.
Jamboreelägerkarta-01

Varje avdelning kommer ha sin egen lilla yta i lägerbyn. Den ytan är 25 meter lång och 20 meter bred. Lägerorganisationen har satt upp säkerhetsavstånd för er avdelningsyta.

  • Bostadstält får sättas ihop i grupper så länge varje tältgrupp är högst 10 personer. Svenska kontingenten kommer sätta ihop två fyramannatält i grupper som alltså blir 8 personer.
  • Mellan bostadstält måste det vara minst två meter.
  • Varje avdelning kommer få fyra väderskydd där ni kan laga och äta mat. Mellan väderskydd och bostadstält måste det vara minst tre meter.
  • Mellan bostadstält och avdelningsytans gräns måste det vara minst en meter. Det gäller inte ut mot gatan.

Alla avdelningar i Svenska kontingenten kommer använda specialsydda 4-mannatält – Hilleberg Keron 4GT Scout. Kontingentledningen uppmuntrar alla avdelningar att ställa upp sina tält som i den här skissen. Då får ni som mest plats för aktiviteter och för att leva i er lägerby. Klicka på bilden för att visa en större version.

subcamp orienteringskarta-svenska kontingenten