Profilpaket

I din Jamboreeavgift ingår Svenska kontingentens profilpaket. Det får alla som åker med Svenska kontingenten på Jamboreen. Profilpaketet fyller framför allt två syften: det ska skapa en samhörighet inom den Svenska kontingenten och det ska förbereda kontingentens medlemmar på de speciella förutsättningar som gäller vid en så lång scoutresa och i ett så varmt klimat. Vi vill också gärna visa upp svensk design och formgivning och svenska produkter.

Profilpaketets totala butiksvärde uppgår till ca 3000 kronor. Profilpaketet kommer att skickas ut som postpaket i slutet av juni 2015.

Om något har blivit fel med din leverans kontaktar du Scoutshopen på telefon 0200-870 800 eller scoutshop@scouterna.se

Innehåll i profilpaketet till Världsscoutjamboreen

Klicka på bilderna för att få se större versioner.

je-2012-08-27-1446_1__1Scoutdräkts-t-shirt i funktionsmaterial

Värde 189 kronor.

Vid ceremonier och andra lite mer högtidliga tillfällen under resan (och tro oss, de är rätt många) så är det scoutdräkt som gäller. I den japanska sommarvärmen blir scoutdräkten lätt lite sunkig, och då är det praktiskt att den här t-shirten i funktionsmaterial är lätt att tvätta upp med vatten.

je-2012-08-27-1419_1Halsduk, Scouterna

Värde 69 kronor.

På Jamboreeresan representerar vi alla Scouterna i Sverige, oavsett vilken kår eller samverkansorganisation vi kommer från. Därför är det den svenska scouthalsduken som vi använder under hela resan. Du får en halsduk i ditt profilpaket.

kont-tshirtKontingents-t-shirt

Specialdesignad t-shirt för Svenska kontingenten.

kankenKånken No. 2, specialutgåva

Går ej att köpa i butik. Värde 1200 kronor för ej specialutgåva.

Fjällräven har låtit tillverka en specialutgåva av sin senaste och mer exklusiva variant av den klassiska Kånken, Kånken No. 2. Den har läderdetaljer och ett sittunderlag i G1000-material. Ryggsäcken du får i profilpaketet är uppsydd speciellt för oss i den gula färgen Ochre, som Kånken No. 2 egentligen inte tillverkas i. På framsidesfickan sitter ett påsytt märke med Kontingentens logotyp.

Flight Bag
En flight-bag är bra att ha runt din ryggsäck när du flyger, eftersom remmar och fickor på rycksäcken annars riskerar att fastna i bagagebanden och göra så att väskan går sönder. I profilpaketet ingår en flightbag som rymmer ca en 90-literssäck och som är specialtillverkad bara för Svenska Kontingenten.

flightbagHopvikbar flight-bag med kontingentstryckEn flight-bag är bra att ha runt din ryggsäck när du flyger, eftersom remmar och fickor på rycksäcken annars riskerar att fastna i bagagebanden och göra så att väskan går sönder. Denna flight-bag är lätt och blir väldigt liten när du viker ihop den. Den går också att använda som en extra väska, om du skulle ha svårt att få ner din packning i ryggsäcken igen när du ska flyga hem. Flight-bagen är tillverkad i slitstarkt material och har 5 års garanti.

pack-up-bottleLight My Fire Pack-up Bottle, 700ml

Värde 169 kronor.

I Japan i juli är det varmt så det är viktigt att dricka mycket. Den här vattenflaskan från svenska Light My Fire går att vika ihop så att den inte tar plats i packningen när du inte använder den.

mealkit-sporkarLight My Fire Meal Kit 2.0 med extra sporkar

Värde 318 kronor.

Matkåsa, skärbräda, förvaringsburkar, hopvikbar mugg och en hel hög med sporkar kan göra att även den mest pinn-fientliga kommer överleva fyra veckor i Japan.

Märken

Du kommer få 3 kontingentsmärken tillsammans med klädpaketet.

På Jamboreen kommer du också få avdelningsmärke, om du är deltagare eller ledare, alternativt IST-märke, om du är IST. Observera att dessa märken inte levereras tillsammans med ditt klädpaket.