Från Tokyo till Gotemba

Lista kategorier/avdelningsnummer/-namn

Dagen började med att man fick välja på tre olika aktiviteter; Vila i parken, shoppa i Akihabara eller gå på kattcafé.

Tokyo var VARMT idag och därför blev det extra jobbigt att gå i värmen.

Efter aktiviteterna fick vi bråttom till stationen men med lite hejjarramsor och mycket vatten så kom vi fram till tåget som tog oss till Gotemba.

Idag har vi observerat att japaner är väldigt artiga och vill ge god service men är också ganska fyrkantiga. Till exempel så fick vi inte lämna allt bagage i ett rum under dagen så vår hjälte Mårten fick sitta och vakta bagaget i parken under förmiddagen. När vi kom fram till Gotemba i eftermiddags ville vi köra lite bagage i en taxi, men det gick inte heller. Men som tur är är vi starka och har mycket tålamod, en scout möter svårigheter med gott humör! Så det blev 3 km promenad till YMCA.

När vi anlände till Gotemba var det mycket svalare och regnet hängde i luften men vi klarade oss ifrån det.

Nu laddar vi inför imorgon när det blir bland annat karate och besök i en grotta.

Beroende på väder och vind blir det någon form av Mt Fuji upplevelse på tisdag.

För övrigt så skrattar vi gott åt google translate och följer matchen mellan IFK Norrköping och IFK Göteborg på nätet (två ledare från Norrköping och två från Göteborg, vilka vaknar gladast imorgon?).

Lite bilder från igår;

DSC00745DSC00810

Dagen började med att man fick välja på Läs mer »

ABBA

Det här inlägget postades i ABBA av alexandra. Bokmärk permalänken.