Fredag 24/7 Kyoto

Hej alla glada hemma i Sverige! Idag har vi varit i Japan i en vecka! Känns som betydligt mer tycker jag.

Idag har vi besökt Kyoto, vi tog tåget dit tillsammans med flera andra avdelningar som också bor på samma hotell som oss. Således vart tåget fullsmockat med scouter.

I Kyoto besökte vi matmarknaden Nishiki Market där scouterna själva fick gå runt i patrullerna och köpa lunch. Sedan har vi besökt Den gyllene paviljongen som är ett tempel helt täckt i bladguld. Det vart hur fint som helst där! Mycket folk dock, men så är det ju med turistattraktioner. Bussen tillbaka till stan skulle ta 45 minuter, men pga. någon slags festival vart massa gator avstängda och vi satt fast på bussen hur länge som helst och vi blev lite försenade till middagen som vi bokat in.

Middagen vart riktigt god, det blev sushi (idag igen för några av oss) som vart mycket mycket god!

Nu står vi på ännu ett fullsmockat tåg påväg hem till hotellet. Jag låter bilderna nedan tala för sig själva, en bild säger mer än tusen ord sägs det ju!

Nishiki Market

Isad gurka

The golden pavillion

Anledningen till att bussen blev försenad

Sushi-middag

Det här inlägget postades i Swedish Fish av johannamartensson. Bokmärk permalänken.