Fridag = tvättdag?

hallå där idag har scouterna fått lite olika alternativ de vill åka till, vi har haft fyra tappra scouter som har gått upp tidigt för att besöka tsukiji fiskmarknad. Det är en av världens största fiskmarknader och hanterar över 2000 ton av marina produkter per dag.

Elin L-Å, Martin, Eric och Elias taggad för att kolla på fisk

Andra har valt att åka till Tokyo sky tree och det är till och med så att där några som har åkt till Disneyland här i Tokyo. Sen har vi några som har stannat kvar på hotellet för att vila upp sig inför resan till lägret imorgon. Bilder från fiskmarknad,  Tokyo sky tree och Disneyland kommer senare ikväll, under tiden kan ni få lite bilder på de fina toaletter de har på hotellet. Man kan nästan kalla dem toaletternas rolls royce, där är värme i toasitsen, om man vill finns där 2 olika lägen som sprutar vatten i dem bakre regionerna när man sitter ner. Man kan styra allt och jag menar allt, allt ifrån värme på ringen till kraft till när du spolar och använder De 2 olika lägena för att spola av rumpan. Den är så hightech så man även kan sitta och lyssna på musik medans man uträttar sina behov, kanske lite bethoven eller  lite  Hasse ”kvinnaböske” Andersson.

image

Här ser ni alla knappar som finns

image

Sen finns ju där de inte lika västerländska toaletterna som jag faktiskt inte vet om någon har prövat ännu. Får höra mig omkring om där är någon i avdelningen som har prövat denna toa. Det man gör är att dra ner byxor och underkläder och  sätter sig på huk över hålet som tur är där en stång man kan hålla sig i så man inte trillar när man sitter där.

Linnea verkar skeptiskt till den iallafall.

Det här inlägget postades i Spiddekage av philipstolt. Bokmärk permalänken.