Fuji

Connichiwa!
Just nu tar vi en ät, drick och bloggpaus 2500 meter över havet.
Klockan 05.30 imorse släpade vi oss upp efter knappt tre timmars sömn. Vi försöker sova mer men det händer att sömnen blir bortprioriterad för att det finns så mycket kul att göra! Som att hänga i arkadhallar, uppleva Tokyo by night, kolla på hysteriska japanska talkshows och färga hår på hotellrummets minimala toalett.

Vi samlades alla i entrén innan vi begav oss till det vanliga frukoststället, som ligger nedanför köpcentret.
När alla var klara och hade hunnit köpa ett par flaskor vatten var, steg vi på det första tåget som skulle ta oss hit till Fuji.
Efter ett antal tågbyten och en bussresa (som till mestadels bestod utav en välbehövlig powernap) var vi äntligen framme!

Vi började med att äta den medhavda lunchen för att sedan med något lättare packning påbörja vår vandring uppåt.

Hela gänget delades in i två mindre grupper, för att ge alla en möjlighet att gå i sin egen takt, då en del verkade väldigt sugna på att skynda upp och bräcka de andra avdelningarna,
medans några andra (bl.a vi) gärna chillar lite imellanåt. Det märks tydligt att luften här uppe är syrefattigare, samtidigt som den är väldigt sval och skön. Det är en sjukt härlig kontrast mot Tokyos varma, fuktiga klimat.

Hoppas att ni har det bra hemma, vi har det bäst här. När vi väl ska sova brukar vi ligga och prata om hur dagen har varit och hittills har alla dagar varit de bästa dagarna. Det är helt sjukt vilket äventyr det är vi upplever här. Nu ska vi fortsätta vår vandring uppåt, godmorgon på er därhemma och ha en bra dag:-)

Mvh Ada å Vera:-P

image

Frukost imorse

image

Tågresa nummer två
Harry och Andreas agerar modeller

image

Japans flagga

image

I väntan på bussen upp

image

Olle och Jonte

image

Fujiposarn

image

Fujiselfie på oss

Det här inlägget postades i Mojang av jonasbrunemalm. Bokmärk permalänken.

En reaktion på “Fuji

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>