Fyra röster: Hur var flygresan till Japan?

_MG_5935 TurningTorso

_MG_5942 Sebastian Larsson Sebastian Larsson, Turning Torso:

– Den var okej. Mitt bästa tips är att titta på film. Alla var glada och så fick vi gå genom taxfreen, titta på alla saker vi inte har råd att köpa. Det var roligast. Doha var nice också, vi fick luftkonditionering på transferbussen. Egentligen fanns det bara i business class men det var tomt så vi kunde sitta där.

 

 

 

 

 


 

_MG_5943 Cecilia LarssonCecilia Larsson, Kaffe:

– Lång och varm! Det är verkligen spännande att komma fram. Redan innan jag åkte hemifrån började jag ställa om till Japansk tid, sova på andra tider. Så överlevde jag resan. Och så har jag haft väldigt bra ordning på min packning på flyget. Transfern i Doha kändes väldigt kort, det var kul med en ny miljö.

 

 

 

 


 

_MG_5944 Albin ValagrenAlbin Valastig, Pilen:

– Det kändes inte som att det var så länge. Mitt bästa tips är att sova, sova sig igenom större delen av resan. Det är skönt att komma fram men det har varit väldigt taggat hela vägen. Vi är trötta nu, men fortfarande taggade.

 

 

 

 

 


 

_MG_5947 Elin PerssonAnna Persson, Prästakragarna:

– Jag tycker att den gick snabbt. Jag trodde att den skulle gå långsamt. Man kan sova, då går det lite fortare, och så kan man se till att komma upp och röra på sig lite då och då. Stämningen har legat på topp, ingen har deppat. Det har varit glada miner hela tiden.

 

 

 

 

 


Resgrupp 2 reste från Kastrup den 15 juli. De mellanlandade i Doha under tre timmar och kom fram till Narita/Tokyo dagen efter, vid 18 japansk tid. Nu ska de åka buss till YMCA Yamanakako, i området kring Mount Fujis skugga.


 

Det här inlägget postades i Uebu av Elinor Karlin. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>