Gota catch them all!

Avdelning Spiddekaga extraknäcker som statister på Ikea i Tokyo

Ricky blev extraglad idag han fick krama snorlax

Nu tänker jag bli allra bäst och bygga upp ett lag. Iallafall många från avdelningen som är på rätt väg nu efter vårat besök på ett pokémoncenter på ett köpcentrum i närheten av Ikea. Efter besöket blev det fritid på köpcentrumet och scouterna fick göra lite vad de ville vi. Jag (Philip) och Ricky bestämde oss för att köra lite drumbattle, vem som vann matchen behöver vi inte ta upp här men det blev en komfortabel seger med 3-0 för en av oss. Skall försöka få in ett fint blogginlägg om vår fina Toalett.

battle of the drummers

Har man ätit färdigt glassen så kan man underhålla sig med att sätts skeden på näsan

Har man ätit färdigt glassen så kan man underhålla sig med att sätta skeden på näsan

Det här inlägget postades i Spiddekage av philipstolt. Bokmärk permalänken.