IMG_5489

Nu har vi varit hemma i en vecka och det börjar bli allt svårare att argumentera för något annat än att äventyret faktiskt är slut för den här gången. Knappt 4 veckor i Japan med 3 härliga ledarkollegor och 36 fantastiska scouter, därtill ytterligare nära 2000 svenska scouter i kontingenten, för att inte tala om de drygt 33 000 scouter från hela världen som vi fick dela jamboreen med. Ett äventyr var det sannerligen.

För en vecka sedan, efter att vi hämtat vårt bagage, samlades vi i en sista ring för den här gången och tackade varandra för resan vi gjort tillsammans. Påpassligt nog stod det på väggen bakom oss ”Stockholm Hall of Fame”, att vi skulle ta en selfie just där kändes självklart. Här kommer en liten avslutande videohälsning om sånt ni sannolikt redan vet, men som kan vara nyttigt att påminnas om med jämna mellanrum.

Tack för nu alla scouter, föräldrar, släktingar och övriga.

På återseende

Ledarna

Det här inlägget postades i De fyra årstiderna av defyraarstiderna. Bokmärk permalänken.