Har du fått kontakt med någon ny kultur?

_MG_8146 RösterKulturenMindreWendela Ros, Asgård:

– Den japanska kulturen, med alla toaletter. Och att man måste ta av sig skorna på vissa restauranger. Då fick vi tofflor, sådana där typ badtofflor. Portionerna var alltid sjukt små. När man beställer kan man få vad som helst eftersom japanerna inte kan engelska.

 

 

 

 

 


 

 

_MG_8150 RösterKulturenMindreEmmie Engqvist, Klockren:

– Vi hade afrikaner från Malawi på middag i läberbyn. Vi dansade tillsammans. De sjöng och så trummade de på hinkar. Vi skulle twirka när vi dansade, då skrattade vi. Sen körde vi små grodorna och raketen.

 

 

 

 

 

 


 

_MG_8153 RösterKulturenMindreAxel Henriksson, Björnen:

– Badhusen här i japan, att man måste sitta ner när man duschar. Jag tycker inte riktigt om det. Vi fick dansa med japaner också, medan vi spelade på skallror. Vi gjorde det som aktivitet på lägret när vi åkte iväg.

 

 

 

 

 


 

_MG_8157 RösterKulturenMindreIda Vabulis, Björnen:

– Den japanska kulturen, som man känner till sen innan. Nu har vi fått göra det på riktigt. Mycket är ganska likt Sverige. Det känns som att de är mycket trevliga, de är lätta att prata med.

Det här inlägget postades i Uebu av Elinor Karlin. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>