Hjortar, bad, camping..

Resdagen i lördags blev lång med flera byten. Lokaltågen i Japan har inga bokade sittplatser vilket gjorde att vi fick stå upp kortare sträckor. Som tur är så åkte bagaget lastbil till campingen. Trots lång resa och värme så var det gott humör i gruppen.

IMG_1444 2IMG_1451 2Från tågresan

 

Igår hade vi en vilodag, och denna gång blev det verkligen det! Bad, kortspel och bara ”häng”.

 

IMG_1488 3

Hjortarna går fritt på hela ön och är inte blyga. De vill gärna komma fram för att se om vi har något gott. 

Vi passade även på att reflektera lite i patrullerna hur resan hade varit hittills och vad som varit våra succéer, orosmoln och lärdomar.

Vi avslutade dagen med ett lägerbål som vi antagligen kommer att minnas länge. En stor brasa på stranden och massa sång och sketcher. Några satt kvar en stund och såg elden falna och hörde vågorna rulla in.

 

IMG_1520 2

Lägerbål

Idag har vi varit på Aquarium och nu är vi i stan en sväng.

Det regnade lite på oss imorse och luftfuktigheten är värre än någonsin. Därför får vi se om det blir någon vandring till en utsiktsplats i eftermiddag eller om vi bara går tillbaka till campingen och badar.

Vi har det fortfarande jättebra men vi börjar tröttna på skavsår och har det också svårt med maten på campingen som lämnar lite övrigt att önska. Vi kämpar på och gör vårt bästa för att alla ska må bra.

Imorgon åker vi med buss till lägret, då börjar ett nytt kapitel på denna resa.

Hälsningar
ABBA ledarna

Det här inlägget postades i ABBA, Okategoriserade av alexandra. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>