I varm harmoni mot Sverige

Prästakragarna - stor

Att resa tillsammans i 4 veckor har sina sidor; man sliter och tär på varandra. Tongångar går ibland höga, men belöningen är desto större.

En grupp som lever så nära varandra skapar band, vissa starka och livslånga andra mer flyktiga.

20150807_074444

Ett annat tecken på att avdelningen funkar är de upptåg som händer, som t ex att ”baxa” ledarens telefon för att ta en selfie.

20150805_193829

Vi susar fram på Shinkansen mot Tokyo-Narita för att flyga hem. Det är inte annat än att man längtar efter tex svensk mat, sin egen säng, kanske en kram och puss från någon särskild.

Nu på tåget dyker tankar och minnen upp från resan och lägret. Lägrets avslutningsfyrverkeri, som både var långt och maffigt är en av dem.

20150807_213520

En annan är att våra ungdomar numera är experter på att åka tåg i Japan. De rinner liksom fram i led genom stationerna och visar stor hänsyn till japanerna. Vi ledare ser med stolthet på när de tex reser sig för att lämna plats åt en äldre dam.

Ni där hemma, håll i er för nu är vi på väg!

Prästakragarna

Det här inlägget postades i Prästkragarna av Johan Havenberg. Bokmärk permalänken.

3 reaktion på “I varm harmoni mot Sverige

  1. Åh nu rinner mina tårar, åh vad vi längtar efter Dig Moa ❤ ❤.
    Vilket äventyr Ni har varit på. Tar nog tid att smälta allt.
    Ses imorgon på Kastrup.

  2. Tack för att jag har fått följa er resa. Ni ledare måste ha lagt ner ett stort arbete och ansvar. Hoppas att ni bundet många band både ni i gruppen samt med alla andra. Önskar er en bra hemresa. Längtar efter dej Moa. Kram och tack Moas mormor.

  3. Än en gång tack för alla inlägg/foton och allt arbete som ni ledare har lagt ned. Välkomna hem allihopa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>