Japan, Dag 3

Just nu, kl 09:05, så står jag i lobbyn på hotell Makuhari och är super taggad på äventyr i Tokyo. Mycket drama bland scouter igår då vi får insikten att hotellets pol är ett nudist ståhej och att små scouter i puberteten med kroppskomplex måste bjuda på sig själva på ett sätt inte ens vi scouter var redo för. Rummen är betydligt mer glamorösa än förväntat och Japaner kryllar i alla hörn. Och även flygplansplansresorna var långa och ryggsäckarna tunga så står vi fortfarande här med skinande leenden och utrustade senaps konkar.

Moa

Det här inlägget postades i Mojang av jonasbrunemalm. Bokmärk permalänken.

En reaktion på “Japan, Dag 3