Lägret

Det har varit fullt upp sen vi åkte från Fuji därav få inlägg. Mer detaljerade inlägg kan komma längre fram (om tid och ork finns) men längre ner finns en kort sammanfattning.

Vi är nu på lägret. Vi kom igår och kan konstatera att dricka är vår bästa vän. Det är väldigt varmt. I det ögonblick som detta skrivs är det dags för invigning av lägret.

image

image

Vi är totalt 33 900 personer på lägret. Riktigt coolt. I morgon ska vi på programpasset fred vilket innebär att vi kommer åka till Hiroshima. j

Tokyo
Vi var i Tokyo i två hela dagar och bodde på 24 och 25 våningen på Apa hotell. Vi hade helt okej utsikt:

image

I Tokyo hann vi med en hel del. Vi besökte Tokyo metropolitan government building, Harajuku – cosplay-området, Shibuya – shopping distriktet med fem övergångsställen där miljoner människor passerar varje dag.

image

image

Vissa besökte även en festival, svärdmuseum och robotmuseum. Akihabara besöktes med. Det är Tokyos elektronik- och animedistrikt. Vi hann även se Japans största fyrverkerieshow.

Kyoto
Vi var i Kyoto 1 dag. Vi såg då bland annat templet med näktergalensgolv.

Det här inlägget postades i Sött & Salt av linneaholm. Bokmärk permalänken.

3 reaktion på “Lägret

 1. Tack för uppdateringen och de fina bilderna.
  Verkar som ni hunnit med massor. Det är så skoj att följa er resa via bloggen. Ser redan fram emot nästa inlägg.

 2. Kul att läsa om allt ni hunnit göra, Linnea! Vilken upplevelse ni är på, något att ta vara på och minnas fram i vinter när vardagen lufsar på som vanligt.

  Näktergalens golv minns jag från när jag var i Kyoto, bodde hos japanska goda vänner och såg mycket av Kyoto och Tokyo. Jag följer därför med stort intresse det ni skriver och bilderna ni lägger upp. Tack för att ni tar er tid då & då att göra inlägg, trots allt ni ska hinna vara med om. Jag är också scout och det är så fint att läsa om detta läger och följa er som är där!!

  Ha det nu toppen :-)
  Nannie

 3. Hej

  Kul att få ett inlägg och få se min go Iza på bild.Saknar henne så mycket.Såg hela invigningsceremonin liveså roligt och få uppleva en del av vad in gör.
  Ha det gott med många nya vänner och skratt.Glöm inte vatten.Krama Iza från mej

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>