Mojang på läger

Först av allt vill jag säga att vi har det bra, ett toppengäng scouter som kämpar på i värmen. Lägerlivet har kommit igång och vi har fullt upp. Tidiga morgnar för frukostpatrullen då den samlas ca 5.15, men även för oss andra. Efter 7.30 är det svårt att ligga kvar i tälten. Då börjar uppvärmningen av dem. Våra närmsta grannar är koreaner och japaner. Härom kvällen var större delen av avdelningen och lärde de japanska grannarna små grodorna och andra svenska sånglekar. Det var mycket uppskattat och vi hörde många glada skratt. På kvällarna när det är svalare är det emellanåt ganska tomt då våra scouter är ute och pratar med andra scouter runt om i lägret.
I morgon är det en allmän kulturdag , då vi kommer att bjuda på svenska pannkakor och stekta äpplen med kanel. Dagen efter har vi vår dag i Hiroshima. Vi återkommer.

Vid tangentbordet ledare Jenny

Det här inlägget postades i Mojang av jonasbrunemalm. Bokmärk permalänken.