När man sitter fast i en hiss,,,

IMG_4980

,,, kan det uppstå funderingar kring hur det egentligen ska gå med allt. Till exempel hur det ska gå med den där resan till Japan, resan som jag tillsammans med knappt 2000 andra svenska scouter sett fram mot i drygt 1,5 år. Som tur var blev det inte så många minuter i hissen, vi fick dra upp dörren och kliva ut. Sedan kändes trapporna (trots de 4 våningarna) som ett utmärkt alternativ!

 

Imorgon är det dags för den där resan: Avdelning 32, De Fyra Årstiderna lyfter äntligen från Arlanda för att via Bangkok ta sig till Tokyo i Japan! Så spännande det ska bli, vilket enormt äventyr!

 

Ett stort tack vill vi ledare rikta till våra deltagares föräldrar som så bra hjälpt till med att göra vår avdelning förberedd för resan. Nu återstår endast att skjutsa scouterna till flygplatsen, sen väntar 3,5 vecka i ett varmt och fuktigt Japan tillsammans med över 30 000 scouter från hela världen!

 

/ Daniel Lund, ledare De4Å

Det här inlägget postades i De fyra årstiderna av defyraarstiderna. Bokmärk permalänken.

En reaktion på “När man sitter fast i en hiss,,,

  1. Hej,
    Jag tycker ni har gjort ett föredömligt bra arbete med att planera och organisera denna resa. Det lär säkert bli ett spännande äventyr och jag hoppas att ni alla får möjlighet att ta del av japan, den japanska kulturen och dess särdrag. Jag ser framemot att läsa om era äventyr i Nippon de kommande veckorna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>