Vi söker reseledare till Arlanda & Kastrup

Under perioden 14-23 juli i sommar så lämnar 1 900 deltagare, ledare och funktionärer Sverige för att resa till Japan och den 23:e världsscoutjamboreen. Vi söker nu fyra personer som vill vara den som vinkar adjö till våra resenärer på Läs mer »

Vill du kontakta press?

Vill du att tidningarna ska skriva om vårt äventyr i Japan i sommar? Nu kan du läsa tips på hur man kontaktar press och media inför resan! http://japan2015.scout.se/redan-anmald/kontakta-din-lokala-press/

Nyūsu #2 är ute!

Leta efter ”Jamboreebrev från svenska kontingenten” så kan du läsa sista utskicket av Nyūsu på webben. Fick du inget mejl? Vi uppdaterar våra mejllistor varför en del kan ha missat utskicket.   Läs breven på: http://japan2015.scout.se/nyusu/tidigare-utskick/

Nu är det premiär för Nyūsu!

Nu är det äntligen premiär för Nyūsu! Nyūsu är Svenska Kontingentens lägerbrev med information till alla som ska åka på Jamboreen, och till de föräldrar som angett sin e-postadress. Nyūsu är japanska och betyder helt enkelt ”nyheter”. Vi kommer att Läs mer »

Två veckor kvar!

Det börjar dra ihop sig mot sista anmälningsdag. Klart du ska med! http://japan2015.scout.se/definitivanmalan/

I morgon lanseras logotypen!

 I morgon fredag 7 mars lanserar vi den officiella logotypen för Svenska Kontingenten. Håll utkik!

Rekordstort intresse för Jamboreen!

I går slogs återigen rekord i antal anmälningar per dag – och det med råge. Fram till i söndags var första dagen, med 48 anmälningar, det gällande rekordet men i söndags anmälde sig 52 personer till Jamboreen. Det trodde vi Läs mer »

Bli kontingentsfunktionär

På och inför Jamboreeresan kommer vi behöva några IST:are som hjälper oss i kontingentledningen. Du söker platserna direkt i anmälningsformuläret. Du kan läsa mer om tjänsterna här: http://japan2015.scout.se/platsbank

Rekordstort intresse för Jamboreen

Redan ett par timmar efter att anmälan till Världsscoutjamboreen 2015 öppnade i fredags vid lunchtid kunde det konstateras att intresset för att följa med till Japan är rekordstort. Mer än 50 personer anmälde sig samma dag som anmälan öppnade och Läs mer »

Nu har anmälan öppnat!

Nu går det äntligen att anmäla sig till Jamboreen! I samband med att anmälan öppnat offentliggörs också den exakta prislappen för att åka på Jamboreen. Avgiften är densamma för alla kategorier – deltagare, avdelningsledare och IST – och är 29 Läs mer »