Kontakta oss

Nu är alla medlemmarna i kontingentledningen på plats i Japan, och håller på med att ta hand om allt som gäller den svenska kontingenten.

Ett bra regel för er som undrar hur det går i Japan är ””inga nyheter är goda nyheter”. Om en av dina släkt eller bekant har inte hört av sig, chansen är stor att det är för att de har det alldelles för roligt! Det är också dyrt att ringa från Japan till Sverige, och när de resar runt är det inte säkert att de alltid har tillgång till internet.

Om du absolut måste får fram ett meddelande till någon som är i Japan, tar i första hand kontakt med dem som du redan har kontaktuppgifter för (avdelningsledare och så vidare).

Det finns folk som bemannar Scouternas kansli i Stockholm under hela Jamboree resan. De kan hjälpa med angelägen ärende. Du kan komma i kontakt med dem på:

Mail: info@scouterna.se

Svenska kontingenten Scouterna The Guides and Scouts of Sweden