Packat och klart, snart bär det av

Konichiwa,

Om 12 timmar sitter det flesta av avdelningens medlemmar på tåget på väg till Kastrup. Det är då det stora äventyret börjar på riktigt, för mindre än ett dygn senare har vi landat i ett nytt främmande land, Japan!

För en liten stund sedan blev min väska färdigpackad, 16 kg blev det, då innehåller den allt från 5 olika par skor, kläder för 12 dagar, first aid kit, 3 par ficklampor, tvätt och sykit, ett rivjärn till culture festivalday och självklart mycket mycket mer. Håller tummarna på att scouterna har packat färdigt. Att de ligger spända och nervösa i sina sängar och försöker sova för imorgon bär det av till 23rd world scout jamboree i Japan :)

Nu ska även en ledare att gå och lägga sig så att man kan vakna någorlunda utvilad för imorgon blir en lång och spännande dag!

Godnatt :)

2015-07-16 23.18.34

/Anna Ingelström

Ps, glöm ej passet (den viktigaste ägodelen på hela resan)!

Det här inlägget postades i Bullerbyn av annaingelstrom. Bokmärk permalänken.