Patrull 32 – solen skiner idag!

Jamboreen fortsätter i värmen. Jag (Jojo) har som många andra drabbats av värmeslag och fått åka till sjukhus med ambulans två gånger de senaste dagarna, därav detta mycket sena blogginlägg.

Alla andra har det bra! Elias och Johannes trivs på sina jobb trots värmen, Niklas har bytt jobb till IST aktiviteter där han trivs som fisken i vattnet! Gustav och jag har mest14386646765451747622533 varit på sjukhuset men också hunnit med lite jamboreeaktiviteter. Rasmus fick ledigt i några dagar så han har mest glidit runt på lägret och Ylva åkte till Hot springs spa på sin lediga eftermiddag.

Igår gick jag, Gustav, Rasmus och Ylva in till Yamaguchi och gallerian, där vi åt sushi och tittade på japanska klädbutiker.

Det här inlägget postades i IST-blogg och märktes , , , av jojowahlnas. Bokmärk permalänken.

En reaktion på “Patrull 32 – solen skiner idag!

  1. Det har varit väldigt roligt att ta del av din blogg och på så sätt få veta hur ni har det. Tråkigt att ni drabbats hårt av värmen, men det är tur att det finns hjälp.
    Hoppas att ni klarar er bättre resterande tid av vistelsen. Ser fram emot fler inlägg.
    Hälsningar från Böle by

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>