Patrull 32 – World scout jamboree

Nu är vi inne på fjärdje dagen på lägret! Eftersom det har hänt så mycket hela tiden så har jag inte haft tid att skriva så mycket. Så här kommer en liten resumé på de senaste fyra dagarna. 
I söndags åkte vi färja från Miyajima och sedan buss i två timmar innan vi kom fram till Yamaguchi. Det blåste nästan storm och de som inte höll i hatten fick springa ifatt den. Vi fick veta våra arbetsplaceringar som är: Niklas – Human resourses, Ylva – Jamboreets hotell, Rasmus – Off site nature, Johannes – Steward, Elias – Water activities, Gustav – fotograf och jag – First aid. 
På kvällen blåste det så mycket att vi efter invigningen blev evakuerade till Dome (den stooora inomhusarenan som finns här. Men allt gick bra och det blev varken skador på byggnader eller människor. 
I måndags fick vi våran jobbträning. Det är lite kaos när så många saker ska fungera tillsammans, men det löser vi!

PS. Det är svenskar överallt! Det pratas svenska i matkän, duschen och idag (onsdag) fick vi köttbullar till lunch. Det börjar faktiskt kännas lite som hemma! DS.

// Jojo

Det här inlägget postades i IST-blogg av jojowahlnas. Bokmärk permalänken.

En reaktion på “Patrull 32 – World scout jamboree

  1. Hej. Hejsan 32:an, jättekul att läsa bloggen, det känns som om vi får vara med på avstånd, och vi är så nyfikna!
    Ha der jättebra o drick mycket vatten! Kramar från Nickes M o P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>