Så närmar sig resan sitt slut

Nu närmar sig resans slut med stormsteg. Bara en natt kvar (i hotellsäng :)). I morgon bitti kl 6.30 börjar den 35-40 timmar långa resan hem.
Igår fick vi vila upp oss på en av Japans de största turistmål, Miyajima. Det var fria aktiviteter som bad, vandring och besök till stan på ön. I stan finns bl.a. en av Japans mest kända tori-portar, en del shopping, ett akvarium och ett antal tempel :)

image

Resan har varit bra med såväl låg- som höjdpunkter. Det har varit en kanon grupp där många lärt känna nya människor, från såväl Sverige som andra länder.

Tack alla fantastiska medlemmar av sött å salt. Det är ni som gjort resan så otrolig som den ändå varit :)

Det här inlägget postades i Sött & Salt av linneaholm. Bokmärk permalänken.

3 reaktion på “Så närmar sig resan sitt slut

 1. Låter som om ni haft en härlig resa, med många äventyr. Ska bli jätteskoj att höra Tobias berätta om allt när han kommer hem.
  Tack för att ni gett våra ungdomar möjligheten att få uppleva Japan och WSJ samt tack för att vi fått följa er resa via bloggen.
  /Therese

 2. Trevlig resa och välkomna hem jag väntar på Arlanda.Ska bli kul och få träffa er ledare men det bästa av allt blir att krama Iza

 3. Tack alla ledare för ett fantastiskt arbete. Tack för all information vi fått löpande.
  Lycklig resa och välkomna hem!
  Mormor väntar på Arlanda på sin älskade Linnéa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>