Science

Idag har scouterna haft programpasset science, jag var inte med så har inga bilder därifrån men Toyota hade elbilar där och det fanns aktiviteter med solceller.

Ikväll har vi ätit middag med amerikanare. Hälften av vår avdelning gick till dem och halva deras avdelning gick till oss. Lite blygt först med det släppte fort och alla verkade ha det trevligt. Nu ska vi sova för imorgon åker den första patrullen 06.50. Vi är iväg från lägret hela dagen och patrullerna åker till olika ställen. Skriver mer om detta imorgon kväll.

Scouterna äter middag med amerikanare.

Värmen och att ta hand om 35 ungdomar tar på krafterna.

Det här inlägget postades i Pilen av markussahlstrom. Bokmärk permalänken.

En reaktion på “Science