Shopping i Osaka

Prästakragarna - stor

En ny dag gryr och avdelningen laddar upp inför Jamboreen med återhämtning och shopping.

Återigen sovmorgon och frukost, därefter möjlighet att tvätta, komplettera packning etc. Några valde att sova lite till.

Efterhand som scouterna blev rastlösa gav de sig ut i Osakas shoppingdistrikt och gjorde diverse fynd, köpte hårfärg, mm.

imageKvällen tillbringade många scouter med att tvätta, ja faktiskt långt in på natten.

Morgonen startade lite tidigare och alla fick ihop sina packningar, även de som handlat mycket. Vi är numera uppe i 44 stora väskor…

Vår packning får åka lastbil till lägret medan vi åker Shinkansen. SJ och Trafikverket har en del att lära om hur man driver tågtrafik.

imageNu väntar de 10 tuffaste dagarna på hela resan, eftersom vi inte kan undfly sol och värme, vi tror att vi är väl förberedda för denna delen av äventyret oxå.

Tillgång till internet verkar finnas, men hur det blir med laddningsmöjligheter vet vi inte ännu, så det är osäkert om vi kommer att kunna upprätthålla samma frekvens på bloggen som tidigare.

På ”återläsande”

Prästakragarna

Det här inlägget postades i Prästkragarna av Johan Havenberg. Bokmärk permalänken.

4 reaktion på “Shopping i Osaka

1. Önskar er härliga dagar på lägret! Tack för blogginläggen, de har varit så roliga att läsa.

2. Hoppas ni får det riktigt kul.
    Tackar för all rolig läsning på bloggen och hoppas ni kan ladda så att vi får fortsätta att följa er.

3. Lycka till på lägret, vilket äventyr med så många deltagare, blir ju en egen liten stad. Här hemma saknar vi sol o värme. Vi delar så blir det bra för alla.