Snart reser vi till Japan!

Hej och välkomna till avdelning Swedish Fish’s Japan-blogg! Vi ska försöka blogga lite under vår resa så att ni kan följa oss om ni vill!
Vår avdelning består av scouter från Stockholm med omnejd samt fyra ledare från Eskilstuna, Linköping, Norrköping och Göteborg. Vi lämnar Sverige imorgon, den 16 juli och kommer tillbaka den 12 augusti. Vi kommer resa runt i Japan innan lägret och kommer besöka Tokyo, Gotemba, Nagahama, Kyoto och Miyajiama innan vi kommer till lägret i Kirarahama.
För 39 av vår avdelnings medlemmar börjar den riktiga resan imorgon den 16 juli, men för mig som skriver har den faktiskt redan börjat! Det är nämnligen jag som bor i Göteborg på västkusten, och har lite längre väg till Arlanda än de som bor på östkusten. Därför valde jag att åka upp till Stockholm en dag tidigare. Efter några väldigt intensiva veckor med mycket jobb och planering inför resan ska det bli skönt att få sova ut på hotellet innan det äntligen är dags att möta upp alla på flygplatsen imorgon!
Vi som åker till välsscoutjamboreen finns såklart även på andra sociala medier under resan, på facebook finns gruppen/sidan ‘Svenska Kontingenten – Världsscoutjamboree 2015 i Japan’ som man kan följa. På instagram finns hashtaggen #jamboree2015se där bilder från svenska kontingenten samlas. Där finns också hashtaggen #wsj2015swedishfish där bilder från vår avdelning samlas! Och såklart finns också #wsj2015 där bilder från lägrets alla deltagare samlas!
Så häng med på vårt äventyr som jag är övertygad om att det kommer bli helt galet bra!
Vi hörs!
Yours in scouting,

Ledarna i Swedish Fish genom Johanna

Det här inlägget postades i Swedish Fish av johannamartensson. Bokmärk permalänken.