Stopp på 7 eleven 

Det märks att vi inte har kommit in i tidszonen ännu, eftersom flera av oss vaknade redan klockan fyra idag, Japansk tid. 

Alla vi barn i Bullerbyn traskade bort mot närmsta by, Yugashima, på en stig i skogen som gick längst med floden. Längst med vägen fanns det gott om läskautomater, som vi självklart var tvungna att stanna vid. Läsksorter som vi aldrig kunde dröma om existerar faktiskt. Typ med gelé bitar i…. Målet med dagen var oklart, men slutade på 7 eleven. Tillsammans fyllde vi hela butiken, mest beroende på luftkonditioneringen. Solen stekte och temperaturen var upp emot 40 grader. Hyllan med Coca Cola tömdes snabbt då ledarna sa att vi inte enbart skulle dricka vatten. Hyllorna med mat stog glesa när alla hade fått vad de ville. När alla var mätta och belåtna delades avdelningen upp i två delar. En del besökte en kakfabrik, och resten gick hemåt och badade i floden på vägen. Trots det kalla vattnet så stoppade det ingen. Flera doppade hela kroppen, medan vissa fegade och bara doppade tårna. Resten av kvällen tog vi det bara lugnt och umgicks med alla andra.

”Solen stekte, vi stekte, alla stekte” – Jalle 

Hälsningar från Rumpnissarna 

 

Det här inlägget postades i Bullerbyn av martinskans. Bokmärk permalänken.

En reaktion på “Stopp på 7 eleven 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>