Tokyo

Lista kategorier/avdelningsnummer/-namn

I går gjorde vi Tokyo. Började med att besöka höghus området och gå upp i goverment building. Det var länge det högsta huset i världen.

Efter att ha tittat på utsikten delade avdelningen upp sig i olika grupper. Jag följde med David som vanligt.

Vi besökte svärdmuseumet. Massor av gamla svärd, men de varinlåsta så jag kunde inte prova dem. Kanske tur det.

När vi var klara med det hade det börjat regna, massor. Vi bestämde oss för att lämna planen med att gå till en park och titta på människor som har klätt ut sig. Vi tog istället tåget till shopping området Shibubia. Där gick vi och tittade lite, såg väl lite fundersama ut. Fram kommer det en japansk scout som hade varit i Sverige på wsj 2011. Han hjälpte oss att hitta till en affär vi tyckte kunna vara kul. Typ Clas Olsson i 7 våningar. Där hittade jag presenter till mina patrullkompisar.

Tittade på Tokyos mest trafikerade övergångsställe. 6 stycken övergångsställen i samma korsning. 1 miljon människor passerar denna korsning i timmen. Vanliga dagar. Där fick man verkligen hålla koll på gruppen, tänk om jag tappat bort dem där.

Sedan gick vi och åt. Sedan hem till hotellet och sova. Då var klockan mycket, och tassarna värkte.

God morgon.

//Snobben DSC_0024_1DSC_0012_3DSC_0020_2DSC_0006_3l

I går gjorde vi Tokyo. Började med att b Läs mer »

Sött & Salt

Det här inlägget postades i Sött & Salt av davidstahl. Bokmärk permalänken.

En reaktion på “Tokyo

  1. Tack för att ni bloggar!! Jätte kul o uppleva en del av era äventyr. Ser ut som ni har mycket att berätta när ni kommer hem. Skulle varit kul om ni kunde lägga ut en gruppbild på hela er avdelning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>