Torsdag 23/7 I Nagahama

Idag har vi utforskat Nagahama, en riktigt trevlig liten stad! Det har regnat till och från men det har varit rätt skönt.

  
  
  
Vi var en grupp som gick in till shoppingstråket och gick på Kaiyodo Figure Museum och den andra gruppen gick till ett slott som ligger precis intill hotellet. Jag var med i den förstnämnda gruppen så jag kan bara berätta hur det var. Museet vart mycket intressant, många många montrar med massvis med figurer i olika storlekar. Det fanns en tillhörande shop där det fanns massvis med grejer att köpa, ett riktigt trevligt besök!

  
  
  
  
  
Efter lunch gick vi runt lite på egen hand. Jag hittade en söt lite affär som sålde en hel del grejer från Studio Ghiblis filmer så som Min granne Totoro. Jag köpte en kortlek med motiv från just den filmen. 

Några stannade kvar vid shoppingstråket medans några gick tillbaka till hotellet. Några badade i hotellets onsen medans några andra vilade eller duschade. Till middag åt ett gäng sushi och det vart utsökt. Nu är vi påväg tillbaka till hotellet där vi har bokat kareokerummen tillsammans med avdelningen Tanken-Ka.

  

Det här inlägget postades i Swedish Fish, Okategoriserade av johannamartensson. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>