Utsikt bland molnen

image

Hissarna i Tokyo Sky Tree går otroligt fort, 600 meter per minut. Från entréplan och 350 meter upp tog det bara 50 sekunder. Men vilken utsikt! De flesta var överens om att det var värt väntan, två timmar i kö.
Fyra av oss betalade dessutom extra för att åka så högt upp det går. Hissen stannade på 445 meters höjd. Sedan gick vi längs ett genomskinligt spiralformat rör på utsidan av tornet tills vi kom till 450 meters höjd, högsta våningen. Hisnande!

Eftermiddagen spenderades på popkulturgatan Takeshita-dori. Mycket ungdomar, hello kitty, små caféer, cosplay-kläder och prylar. Och scouter överallt! Från Finland, Brasilien, Skottland, Storbritannien och många andra.

Alla var inte med i Tokyo idag. Ett gäng åkte till Fuji för att bestiga berget. Det kan ni läsa om i Heléns inlägg.

Det här inlägget postades i Hare av Tobias A. Bokmärk permalänken.

3 reaktion på “Utsikt bland molnen

1. Tack för alla blogginlägg! :-)
    Det är jättekul.
    Fortsätt med det.