Varmt, varmare, Tokyo

2015-07-19 19.21.53

(Inlägget från gårdagen kommer snart…)

Vi är i Tokyo, shit vad coolt!

Men det började med att vi konstaterade att solen kan skina även i Japan! Det innebar att det blev en svettig vandring ner till tågstationen i Gotemba för att ta tåget in till Tokyo. Vi tidspessimistiska(?) ledare hade uppskattat att det skulle ta uppemot två timmar men i själva verket hann de flesta ner på långt under en timme. Det gjorde att vi kunde ta ett tåg tidigare. Väl framme i Tokyo konstaterade vi att det var ännu varmare, ca 32 grader, och därefter gick vi till hotellet, Toyoko Inn Tawaramachi. Det visade sig att vi har fått 40 enkelrum så nu kan alla få lite välbehövlig lugn och ro. Dessutom finns det wifi så scouternas kommunikation med omvärlden har potential att förbättras avsevärt.

Nu äter vi middag på en restaurang där man får ta av sig skorna och torka sig med en varsin blöt handduk. Det tog dock väldigt lång tid att få mat till alla så vissa har hunnit bli hungriga igen innan andra fått maten. Men de allra flesta verkar överens om att maten var god!

Nu får vi se om vi hinner besöka templet som vi tänkt. Annars säger vi god natt (eller god natsu som jag och Fredrik kommit fram till att det heter) redan nu!

/Oskar

 

Tokyo sky tree i bakgrunden

Tokyo sky tree i bakgrunden

Under middagen

Under middagen

Det här inlägget postades i Strået vassare av oskarbirkne. Bokmärk permalänken.

2 reaktion på “Varmt, varmare, Tokyo

  1. Härligt att läsa er blogg. Som att öppna luckor i en adventskalender. Att ni inte skrivit nu betyder nog att ni har bättre saker för er i Tokyo. Ser med spänning fram emot nästa inlägg…

  2. Följer med spänning bloggen! Så roligt att läsa om vad ni gör.
    Ha det toppen och längtar till nästa inlägg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>