Vi biter i Japan

Prästakragarna - stor

Trots jetlag som orsakade några försovningar, inmundigad vi internationell frukost, ”japaneese style”.

Dagen fortsatte med fri utforskning av Yamanaka och gemensam japansk lunch. Menyn innehöll fina bilder på vad man kunde förvänta sig att få. När maten kom utbrast Marcus: ”Det ser ju exakt ut som på bilden”. Sannerligen, exakt som på bilden. Det händer ”bara” i Japan!

Eftermiddagen fortsatte i utforskningens tecken. Scouter och ledare provar godis, dricka och andra japanska läckerheter.

Dagen avslutades med middag på hotellet samt japanskt bad eller dusch.

Alla scouter är vid gott mod och ser fram mot nya upplevelser i morgon.

Prästakragarna

Det här inlägget postades i Prästkragarna av Johan Havenberg. Bokmärk permalänken.

2 reaktion på “Vi biter i Japan

1. Kan Ni fatta att Ni äntligen är framme, och allt Ni redan fått uppleva.

Vi följer med spänning allt Ni skriver.

Njuuut av allt Ni får vara med om.