Vilken är din bästa souvenir?

_MG_7809RösterSouvenirMindreTove Nordlund, Klockren:

– Den japanska halsduken, jag bytte till mig den mot min kårhalsduk. Den är jättefin, jag gillar blommorna på kanten.

_MG_7808RösterSouvenirMindreSebastian Karlsson, Skärgården:

– En skotsk scoutskjorta. Jag bytte till mig den mot en kontingentströja som ändå var för liten för mig. Men hans scoutskjorta var för liten för honom också så jag tror han egentligen gjorde ett dåligt byte. Jag tror jag får hänga den på väggen hemma.

_MG_7810RösterSouvenirMindre

Erik Östgaard, Skärgården:

– Jag har ju inte köpt något ännu men godis lär det bli i mängder. Kakor och sådant tror jag, men det är lite svårt att veta vad det är med alla konstiga tecken på.

_MG_7811RösterSouvenirMindreGustav Stål, Skärgården:

– Jag köpte två katanor med ställ i Tokyo. Det var det första stället vi besökte så jag har fått släpa på dem sedan dess. Men det var det värt.

Det här inlägget postades i Uebu av Elinor Karlin. Bokmärk permalänken.